Träningsstart

17 SEP 2017 15:34
Klicka på "Läs mer.." för info om träningsstart och höstmarknad. (Gäller aktiva och föräldrar i föreningen)
  • Skapad: 17 SEP 2017 15:34

Hej alla simsugna. Vi håller just nu på att styra upp simträningar med simtränare, dagar och tider. Eftersom många andra aktiviteter fortfarande håller på där många av våra simmare är aktiva tycker vi inte att det är någon brådska att dra igång. Men så fort vi fått klart med vilka tränare som ska ha vilka dagar så kommer det ut info. Håll till godo. :-)

Vi vill också passa på att nämna att simklubben kommer att ha ett bord på höstmarknaden på Gammelgården lördag 30/9. Vi behöver hjälp både på plats med försäljning och några som kan baka/sticka/snickra... något att sälja. Vi kommer att ha lite kakburkar och plastpåsar till försäljning men allt är välkommet.

/Styrelsen
Skribent: Hanna Gustafsson

Vi tackar våra sponsorer!

Härjegårdar

Postadress: